Välkommen till Corner Pub

 

Att gästa vår 18 år gamla Pub här på Stationsgatan, som med åren har blivit Märstas krogstråk, är ett härligt sätt att lyfta vardagen. Alla krogar och restauranger i här nere i grannskapet kompletterar varandra och skapar en härlig stämning i hela området. Konkurrensen är positiv och bidrar till att stamgäster och nya gäster är glada och positiva.

Pubens gäster är ett härligt blandad klientel

Corner är öppen för alla över 18 år och här trivs både äldre och yngre gäster sida vid sida. Man kan dock se att en viss uppdelning finns. De äldre gästerna kommer gärna på vardagskvällar och mitt på dagen, medan de yngre dyker upp på helgkvällarna.

Personalen känner man igen på deras dresscode. De rutiga gröna skjortorna som ger en känsla av trivsam Irländsk pubkultur.den hemtrevliga miljön. Det är ej heller ovanligt med trubadurer på fredag och lördag. Stamgästerna säger att det är en "hemtrevlig känsla" som får dem att komma åter.

 Svenska Spel

Sport, spel och hög stämning

Men sport och spel är och förblir den gemensamma nämnaren här på hörnet. Vi sänder alltid matcherna du inte vill missa på våra stora platta skärmar. Vilka sportevenemang vi bevakar härnäst kan du läsa mer om här>>>

Karta

Ölsorter på Corner Pub i Märsta


 

Happy hour - How 2 play beer pongÖPPET 14.00 - 02.00


Telefonnummer: 08-420 050 35 
Stationsg. 3D, SE-195 47  Märsta
Hitta till oss!

Go to top